Diensten 9 Dakgoten legen

Dakgoten legen

Minimaal 1 keer per jaar de dakgoten legen is cruciaal voor uw huis of pand. Een verstopte dakgoot veroorzaakt vroeg of laat een kostbare verstopping of zelfs waterschade aan uw muren of interieur. Wij snappen dat niet iedereen graag de hoge ladder opgaat, daarom kunnen wij dit klusje voor u uit handen nemen.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Dakgoten legen

Wat kan u zelf doen?

  • Minimaal 1 keer per jaar de dakgoten schoonmaken.
  • Plaats een bladafscheider.

Wat kunt u zelf beter niet doen?

  • Met hoogtevrees zelf de ladder opgaan.

Veelzijdig en veilig inzetbaar

Op elke hoogte maken wij uw dakgoten schoon. Dit doen wij op een veilige wijze zoals de wettelijke regels voorschrijven. Als opdrachtgever heeft u hier dus geen enkele zorg over. Ook is geen dak ons te hoog of te lastig bereikbaar. Met onze hoogwerker, ladder- en steigermaterialen komen we zelfs bij de meest onbereikbare goten, bij oude en nieuwe huizen. Wilt u de afvoer ontstopt hebben? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Dakgoten legen belangrijker dan ooit

Door veranderingen in het klimaat zullen we steeds vaker geconfronteerd worden met hevige en plotselinge regenbuien. Juist hierom is het belangrijker dan ooit om uw dakgoot te reinigen.

Bladafscheider plaatsen

Door het plaatsen van een bladafscheider in de regenpijp, kan het water door blijven lopen. Dit kan doordat de bladeren uit de pijp vallen door een scheidingsstuk. Zo bent u de verstopping voor. Internet prijst ook het plaatsen van een boldraadrooster bovenop de regenpijp aan. Maar het nadeel hiervan is dat de bladeren zich alsnog verzamelen voor de regenpijp. Dit betekend dat het water dan niet meer goed weg kan. U zult dan alsnog zelf de ladder op moeten om de bladeren van het rooster te verwijderen.

Contactformulier

Doordacht in diensten. Resultaat voor uw riool.