Home 9 Contract zakelijk

Een zakelijk contract bij Rio Zwolle 

Wij bieden zakelijke klanten een op maat gemaakt contract aan. Wij maken een zakelijk contract op maat omdat ieder bedrijf andere diensten nodig heeft wat betreft de riolering. Zo heeft bedrijf 1 een vetput die regelmatig geleegd moet worden en wil bedrijf 2 dat het toilet zo snel mogelijk ontstopt wordt zodat de klanten hier geen last van hebben. Neem contact met ons op voor het doornemen van de mogelijkheden!

Onderstaande opties zijn op te nemen in het contract (uiteraard is er meer bespreekbaar, net als de frequentie):

  • preventief doorspuiten riolering;
  • dakgoten legen;
  • legen vetput(ten);
  • legen beerput(ten);
  • ontstoppingsovereenkomst.
Contract zakelijk

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

‘Alles aan de kant voor elke klant

Hoe werkt het?

Iedereen heeft andere wensen betreft de riolering. De mogelijkheiden en de frequentie zijn daarom bij ons bespreekbaar. Tijdens een gesprek zullen wij kijken wat er voor uw nodig is. Op basis van dit gesprek maken wij een contract.

Voor wie is dit contract?

Als bedrijf, horeca, VvE, stichting, overheidsinstelling, zorginstelling, school, sportvereniging, camping, zwembad, winkel, hotel, ect. kunt u met ons een contract afsluiten.

Geen contract?

Als u geen contract heeft kunt u natuurlijk ook een beroep doen op onze ontstoppingsdienst. Spoedgevallen verhelpen wij direct. Daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Uw rioolprobleem lossen we met een glimlach op.

In contact komen?

Wilt u met ons een afspraak inplannen of meer informatie krijgen over een contract. U kunt ons bereiken via 038 – 46 555 44 of mail naar info@riogarantieplan.nl

Waarom bent u bij ons aan het juiste adres?

Horeca

Veel horeca gelegenheden zijn gevestigd in het centrum, wij hebben alle vergunningen om in de stad bij het pand te kunnen komen. Wij zorgen dat we snel ter plaatse zijn, zodat uw gasten niet de hele dag last hebben.

Scholen

Veel scholen benaderen ons omdat wij meedenken over het beste moment om de werkzaamhden uit te voeren. Midden op de dag kan namelijk erg onpraktisch zijn omdat er dan veel leerlingen aanwezig zijn.

Zorg(instellingen)

Bij zorginstellingen heb je te maken met patiënten of bewoners, die het niet altijd prettig vinden om vreemde mensen over de vloer te hebben. Onze medewerkers houden hier rekening mee zodat de dag niet meer verstoort wordt dan nodig.

Sportvereningen

Wij hebben alle materialen in huis om sportvereningen te helpen bij het oplossen van hun verstopping of voor het legen van de vetput bij de kantine.

Campings

Op een camping is niets zo onhandig als verstopte toiletten of douches waarbij het water niet meer weg wil stromen. Wij zorgen dat deze verstoppingen snel verholpen worden.

KWH – label

Rio Garantieplan Zwolle B.V. voldoet aan het KWH-label. Dit is voor opdrachtgevende woningbouwverenigingen een essentiele kwalificatie.

Speciale aandacht voor VvE’s

Vooral VvE’s worstelen vaak met een rioolprobleem. Door onze ervaring weten wij hoe VvE’s werken, hoe de lijnen lopen en vooral hoe u uw rioolprobleem op kan lossen op een praktische wijze. Maak daarom gerust gebruik van onze expertice, uw leden zullen u dankbaar zijn.

Contract zakelijk Rio Zwolle

Contactformulier

Riool verstopt? Rio Zwolle lost het op!