Home 9 Zakelijk 9 Riool problemen zorginstelling

Riool problemen zorginstelling

Bij een zorginstelling last van een rioolprobleem? Dan helpen wij u er vanaf! Een verstopt toilet, de wasbak waarvan het water niet meer doorspoelt of de keuken waarvan de afvoeren het water niet meer wegspoelt zijn allemaal problemen waar u zich eigenlijk niet mee bezig wilt houden.

 In de regio Zwolle, Kampen, Wezep, Hasselt, Hattem, IJsselmuiden, ’t Harde en omgeving helpen wij regelmatig zorginstellingen van hun riool problemen af. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat we bij een zorginstelling te maken hebben met patiënten of bewoners, die het niet altijd prettig vinden om vreemde mensen over de vloer te hebben. Daarom denken wij mee naar het beste moment en manier om de werkzaamheden uit te voeren. Verzekerd zijn van hulp bij rioolproblemen? Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Riool problemen zorginstelling

Oplossingen op contractbasis

Wij zeggen altijd, voorkomen is beter dan genezen. Dit werkt namelijk ook zo voor het riool. Daarom bieden wij contracten voor o.a. preventief doorspuiten van de riolering, legen van de vetput, een ontstoppingsovereenkomst of het legen van de dakgoten. Van alle onderdelen is de frequentie bespreekbaar.

Prefentief doorspuiten

Het klinkt misschien overdreven: het riool preventief doorspuiten. Maar op deze manier voorkomt u juist de overlast die een verstopt riool met zich mee brengt. Door bijvoorbeeld 1 keer per jaar het riool door te laten spuiten, vermindert u de kans op de lasten op momenten die als een verrassing komen.

Legen van de vetput

Sommige zorginstelling verzorgen het eten van de bewoners en hebben een grote keuken. U bent dan verplicht een vetput te hebben. Deze moet natuurlijk ook geleegd worden. Onze overeenkomst stemt af hoe vaak dat moet gebeuren en ook op welke tijden. In overleg kunnen we kijken welk moment het meest geschikt is zodat het de dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk verstoord.

Ontstoppingsovereenkomst

Een verstopping komt nooit gelegen. Bij zorginstellingen halen we regelmatig bijzondere dingen uit het riool die voor een verstopping zorgen, denk aan een tandenborstel, papier of snoepjes. Eigenlijk worden alledaagse items door bijvoorbeeld het toilet gespoeld. Een keer was er een bewoner die het toilet zo lief vond, dat ze vond dat het toilet ook wel wat snoepjes (zuurtjes) mocht eten. Door een ontstoppingsovereenkomst met ons af te sluiten bent u verzekerd van een snelle oplossing. Zelf aan de slag gaan met ontstoppingsmiddel of korrelontstopper kunt u beter niet doen, dit werkt namelijk niet.

Legen van de dakgoten

Een onderdeel waar u misschien niet direct aan denkt, maar ook de dakgoten van een zorginstelling kunnen verstopt raken. Daarom raden wij aan om minimaal 1 keer per jaar de dakgoten te legen of door ons te laten reinigen. Uiteraard is de frequentie bespreekbaar.

Oplossingen zonder contract

Ook zonder contract kunt u gebruik maken van deze diensten. Alleen kunnen we dan niet garanderen dat we in een kort tijdsbestek in actie kunnen komen. We doen uiteraard altijd ons best om u zo goed en snel mogelijk van de beste oplossing te voorzien, maar soms is de agenda simpelweg te vol.

Wilt u meer weten over een onze contracten voor zorginstellingen? Of wilt u een afspraak inplannen voor het bespreken van de mogelijkheden? Neem dan contact op via info@riogarantieplan.nl of bel naar 038 – 46 555 44.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Contactformulier

Riool verstopt? Rio Zwolle lost het op!