Diensten 9 Riool ontstoppen/reinigen

Riool ontstoppen/reinigen

Is uw riool verstopt? Dan wilt u maar één ding: zo snel mogelijk de beste oplossing. Daarom staat het ervaren team van Rio Zwolle 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om het riool te ontstoppen of te reinigen. Ons team beschikt over de kennis, mankracht en apparatuur om al uw verstoppingen te verhelpen. Uiteraard zijn er een aantal dingen die u zelf kan proberen. Heeft u toch hulp nodig, schroom dan niet om ons te bellen.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Riool ontstoppen/reinigen

Wat kan u zelf doen?

  • De plumper is de meest bekende ontstopper. Een soort eerst hulp bij verstoppingen.
  • Is de douche verstopt? Haal dan het doucheputje los, verwijder de haren en maak het schoon. Vaak helpt dit al enorm veel.
  • De zwanenhals loshalen kan soms het probleem al laten zien. Vergeet niet om vooraf een emmer te pakken om het water en de rommel op te vangen.

Wat kunt u zelf beter niet doen?

  • Ga niet met ontstoppingsmiddel aan de slag! Dit werkt namelijk niet.
  • Ook korrelontstopper kan u beter links laten liggen, dit wordt namelijk zo hard als beton bij een ophoping.
  • Hou kattenbakgrind uit het riool. Dit is namelijk des doods gezien het ophoopt en de korrels dan uitzetten.
  • Laat ook bodembedekking uit de vogelkooi niet in het riool komen.

Reinigen met waterdruk

Bij het schoonmaken van uw riool, reinigen wij de afvoerleidingen binnenshuis en buitenshuis door middel van water (hogedrukreiniging). Denk hierbij aan uw toilet, gootsteen, put, transportriool of de standleiding. Onze monteurs spuiten de afvoersystemen door tot de leiding weer schoon is. Het reinigen van het riool doen we met waterdruk en het vuil voeren we af met een vacuümpomp. Kortom, 100% rioolreiniging die secuur wordt uitgevoerd.

Reinigen met veer

Bij het schoonmaken van uw riool, reinigen wij de afvoerleidingen binnenshuis door middel van een veer. Denk hierbij aan uw wastafel, gootsteen, vaatwasser of de wasmachine. Onze monteurs veren de afvoersystemen tot de leiding weer schoon is. Het reinigen van uw riool is bedoeld om verstoppingen, groot of klein, op te lossen. Zodat u hier niet langer de ongemakken van heeft.

Verstopping voorkomen

In onderstaand bericht leest u meer over het voorkomen van een verstopping, tips bij een verstopping en boosdoeners in het riool.

Hoe gaat u om met uw riolering?

Hoe gaat u om met uw riolering? Een verstopping is altijd vervelend en komt...

Vochtige doekjes

Vochtige doekjes. Mogen ze in het toilet gegooid worden of niet? Op veel...

Waar zit de verstopping?

Wij helpen u er graag vanaf.

Onze service bij het ontstoppen van het riool:

Niemand zit te wachten op een rioolprobleem. Dus als het zich aandient, heeft u geen zin in fratsen en gedoe.

Ons team snapt dat. Daarom leiden wij ons team intern op, zodat ze leren van de ervaren monteurs. Daarnaast is onze technische aanpak up-to-date.

Met onze klantvriendelijkheid en 24/7 bereikbaarheid proberen wij het verschil te maken bij het ontstoppen van uw riool. Daarom gaat uw rioolprobleem altijd gepaard met een glimlach.

24 uur per dag en 7 dagen
per week te bereiken

Spoedgevallen
verhelpen wij direct

Wij lossen uw rioolprobleem
op met een glimlach

Riool ontstoppen op contractbasis

Riool ontstoppen op contractbasis is een uitkomst voor bedrijven en instellingen die regelmatig last hebben van verstoppingen. Rio Zwolle werkt efficiënt en kostenbesparend op contractbasis. Hiermee bent u verzekerd van acute en professionele hulp bij al uw rioolverstoppingen. Dit betekent dat de werkzaamheden van uw organisatie zo min mogelijk worden onderbroken door rioolproblemen zoals verstoppingen. Onze contracten zijn helder, overzichtelijk en geven u de garantie dat u 24/7 bent voorzien van professionele hulp als u regelmatig last heeft van rioolverstoppingen. Benieuwd naar de hulp van ons ontstoppingsbedrijf op contractbasis bij verstoppingen van uw riool? Check de mogelijkheden via de pagina contractwerk.

Volg ons ook online

Rio Zwolle️ 1 dag geleden

🔍💼Ben jij klaar om je creativiteit en marketing skills in te zetten voor ons bedrijf? Wij zoeken een veelzijdig nieuwe collega voor 12 uur in de week. 💡✨Laat je niet afschikken omdat we een rioolbedrijf zijn; juist in deze sector kan je alle kanten op! Bekijk de vacature op onze website: https://www.riozwolle.nl/vacatures/

Rio Zwolle️ 1 week geleden

Vandaag 12 jaar Rio Zwolle! 🥳 Dank aan ons geweldige team en onze trouwe klanten. Op naar nog meer succesvolle jaren! 🥂

Contact

Elke vraag is welkom en een afspraak is zo gemaakt. De snelste weg om contact te krijgen is via 038 – 46 555 44 of onderstaand contactformulier. Hoe u ons ook benadert, wij geven u snel en secuur antwoord.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Contactformulier

Doordacht in diensten. Resultaat voor uw riool.