Over Rio 9 Acties

Acties

Op dit moment hebben wij geen lopende actie. Hou onze Facebook pagina in de gaten voor de volgende win-actie

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Meer weten over Rio Zwolle?

Lees meer >

Raad & Win actie december 2023

Raad hoeveel Rio pennen er in de vaas zitten en maak 3x kans op een cadeaubon t.w.v. € 20,- van Patisserie Lindeboom! Reageren kan via onze Facebookpagina.

Op vrijdag 15 december maken we de winnaars bekend.

Onze pennen zijn zeer geliefd binnen het bedrijf. Regelmatig verdwijnen ze ook bij iemand uit het pennenbakje of uit de bussen

Het goede antwoord is: 283 pennen!

 

Acties

Spelregels

 • Alleen antwoorden gegeven onder de originele Facebook post tellen mee (antwoorden op gedeelde berichten tellen niet mee).
 • Reageren kan tot vrijdag 15 december 10:59 uur.
 • Vrijdag 15 december om 11:00 worden de antwoorden op een rijtje gezet en zal er via een privé berichtje contact worden gezocht met de winnaars.
 • Vrijdag 15 december zal er ook een post verschijnen met het exacte aantal pennen.
 • Bij meerdere goede antwoorden wordt de prijs verloot tussen de kanshebbers.
 • Medewerkers en hun gezin zijn uitgesloten van deelname.

Informatie actie

 • Op vrijdag 8 december verschijnt de social post op onze Facebook pagina.
 • Er zijn 3 winnaars.
 • De prijs is een cadeaubon t.w.v. € 20,- te besteden bij Patisserie Lindeboom.
 • Er kan gereageerd worden tot 10.59 op vrijdag 15 december.

Raad & Win actie juli 2023

Raad hoelang de PVC buis is in centimeters en maak kans op een arrangement luxe sloep huren voor een dagdeel met hapjes voor 2 personen ter waarde van € 140,-! Reageren kan via onze Facebookpagina.

Op vrijdag 7 juli maken we de winnaars bekend.

Deze buizen gebruiken wij tijdens het vervangen of aanleggen van die riolering. Deze diameter wordt vooral gebruikt bij de riolering van het transportriool of het riool buiten.

Het goede antwoord is: 269 centimeter!

 

Acties

Spelregels

 • Alleen antwoorden gegeven onder de originele Facebook post tellen mee (antwoorden op gedeelde berichten tellen niet mee)

 • Reageren kan tot vrijdag 7 juli 10:59 uur.

 • Vrijdag 7 juli om 11:00 worden de antwoorden op een rijtje gezet en zal er via een privé berichtje contact worden gezocht met de winnaar.

 • Vrijdag 7 juli zal er ook een post verschijnen met de exacte lengte.

 • Bij meerdere goede antwoorden wordt de prijs verloot tussen de kanshebbers.

 • De sloep wordt gehuurd bij Hofvlietvilla in Zwolle.

 • Datum en tijdstip is te kiezen volgens de verhuur agenda van Hofvlietvilla.

 • Je kan met 8 personen op de sloep, hapjes arrangement voor meer dan 2 personen kan je bijboeken. De kosten hiervoor zijn dan voor eigen rekening.

 • Mits je voor meer dan 2 personen wilt reserveren (en de kosten dus hoger zijn van € 140,-) betaal je eerst zelf. Na het doorsturen van het betaalbewijs storten wij de € 140,- op de gewenste rekening.

 • Medewerkers en hun gezin zijn uitgesloten van deelname

Informatie actie

 • Op maandag 3 juli verschijnt de social post op onze Facebook pagina.
 • Er is 1 winnaar.
 • De prijs is een arrangement luxe sloep huren van Hofvlietvilla Zwolle voor een dagdeel met hapjes voor 2 personen.
 • Er kan gereageerd worden tot 10.59 op vrijdag 7 juli.

Raad & Win actie november 2022

Raad hoeveel bochten 45 x 45 mof lijm er in de vaas zitten en maak kans op een borrelschaal van Slagerij van Guilik! Reageren kan via onze Facebookpagina.

Op donderdag 3 november maken we de winnaars bekend.

Deze bochten gebruiken wij voor het maken van een bocht van 45 graden bij buizen met een doorsnede van 40 mm. De bocht heeft aan beide zijde een mof, dit gedeelte gaat over de buis heen. We monteren deze bochten met PVC-lijm.

Het goede antwoord is: 43 bochten!

 

Acties

Raad & Win actie februari 2022

Raad hoeveel gouden medailles Nederland gaat winnen tijdens de Olympische Winterspelen 2022 en maak kans op een cadeaubon ter waarde van €50,- te besteden bij ??!Reageren kan alleen onder het originele bericht. Uit alle goede antwoorden wordt random één winnaar gekozen. Reageren kan tot donderdag 3 februari 23:59 uur. Als alle medailles verdeeld zijn, maken wij de winnaar bekend.

Het goede antwoord is: 8 gouden medailles.

 

Acties

Raad & Win actie december 2021

𝗟𝗮𝗮𝘁𝘀𝘁𝗲 𝗪𝗶𝗻-𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗷𝗮𝗮𝗿! – Tag degene die jij op Oudejaarsavond om 12 uur als eerste belt om hem/haar een gelukkig Nieuwjaar te wensen en maak kans op een fles wijn om mee te proosten! Wij geven in totaal 3 flessen van onze heerlijke wijn weg! De winnaars worden random geloot. De loting/uitslag wordt donderdag 16 december bekend gemaakt.

 

 

Acties

Raad & Win actie november 2021

𝗥𝗮𝗮𝗱 𝗱𝗲 𝘀𝗰𝗵𝗼𝗲𝗻𝗺𝗮𝗮𝘁! – Raad de maten van alle 3 de werkschoenen en maak kans op een cadeaubon van De Stadsbloemist Alex van Assen ter waarde van € 50,-! Donderdag 25 november 11.00 uur bekijken wij de antwoorden en maken wij de winnaar bekend.

Tijdens het werk dragen wij altijd veiligheidsschoenen. Niet alleen omdat het moet, maar ook omdat wij onze monteurs graag met alle tenen zien terugkomen iedere dag.

Het goede antwoord: R = 44, I = 37 en O = 46

 

 

Acties

Raad & Win actie oktober 2021

𝑹𝒂𝒂𝒅 & 𝑾𝒊𝒏 – Deze keer in de vaas: inzetverloopjes 40 x 32 diameter. Raad jij hoeveel er in de vaas zitten, dan maak je kans op een High Wine of High Beer bij @stadscafe Blij voor 2 personen! Donderdag 28 oktober 11.00 uur bekijken we de antwoorden. Degene die het dichtste bij het juiste aantal gokt wint! Raad je het exacte aantal, dan ontvang je van ons nog iets extra’s.

 

Deze pvc stukjes zijn voor ons onmisbare hulpstukken. We gebruiken deze bij het verbinden van twee pvc buizen met een ongelijke diameter.

Het goede antwoord: 89 inzetverloopjes

 

 

Acties

Raad & Win actie juli 2021

𝑹𝒂𝒂𝒅 & 𝑾𝒊𝒏 –

Raad het aantal visitekaartjes in deze vaas! Reageren kan alleen onder het originele bericht. Degene die het dichtste bij het juiste getal zit wint: ??. Reageren kan tot ?? Daarna zal de winnaar bekend gemaakt worden.

 Waarom visitekaartjes? Omdat wij verhuisd zijn, hebben wij nieuwe visitekaartjes. De oude kunnen we nergens meer voor gebruiken, behalve voor deze win-actie

Het goede antwoord: 431 visitiekaartjes

 

 

Acties

 Voorgaande Raad & Win acties!

Winactie juli 2023

Winactie november 2022

Winactie oktober 2021

Winactie november 2021

Contactformulier

Riool verstopt? Rio Zwolle lost het op!

© 2016 – 2022 Rio Garantieplan Zwolle b.v.

© 2016 – 2022 Rio Garantieplan Zwolle b.v.