Home 9 Rio Dakbedekkingen

Rio Zwolle Dakbedekkingen

Wij willen graag een partner zijn van onze klanten. Als partner kunnen wij op alle gebieden waar nodig meedenken en ondersteunen. Wij snappen dat je als dekdekker veeleisend bent betreft de producten die je gebruikt. Wij zijn namelijk zelf ook veeleisend betreft de producten die wij verkopen.

Steeds meer dakdekkers vertrouwen Rio Zwolle Dakbedekkingen door onze snelle leveringen van materialen. Wij een groothandel en ervaren adviseur in één. De drijvende kracht is de in het dakvak alom bekende en erkende Chris van de Boom. Hij maakt, samen met Richard elke dag waar wat ze beloven: een betrouwbare, snelle en servicegerichte levering.

Rio Zwolle dakbedekkingen

Groothandel en adviseur in één!

‘Alles voor het dak onder één dak!’

Onze service

Hoe vaak of hoeveel dakmaterialen u ook nodig hebt, bij ons bent u welkom! Wij leveren de materialen bij uw zaak of rechtstreek op de klus af, maar bieden ook de mogelijkheid om het bij ons magazijn op te halen.

We doen erg ons best om de materialen te leveren op een moment dat het u uitkomt. Wij berekenen nooit transportkosten op 60 minuten rijden vanaf Zwolle of voor grotere bestellingen buiten deze 60 minuten rijden.

Missie: Dakmaterialen aanbieden voor de zakelijke markt met onvoorwaardelijke inzet.

Visie: Door een snelle levering en duidelijke communicatie zorgen wij dat uw product goed bij u afgeleverd wordt en u hier geen zorgen over hoeft te maken.

Service Rio Zwolle dakbedekkingen

Advies en berekeningen

Zoals al eerder kort benoemd werd zijn wij een groothandel en een adviseur in één. Dit betekend dat wij u een constructief dakadvies kunnen geven en we verzorgen alle benodigde bouwfysische- en trekkrachtberekeningen.

Snel, stipt en secuur

Onze eersteklas materialen leveren wij snel, stipt en secuur. Precies volgens bestelling en exact op tijd afgeleverd op uw werkplek. Uw specialisten Chris & Richard gaan voor u door het vuur en verkopen nooit nee. Dit maakt dat wij uw just-in-time dakpartner kunnen zijn die uw kosten minimaliseert en uw klanttevredenheid maximaliseert.

Breed assortiment

Wij bieden als groothandel bitumen APP & SBS, EPDM, POCB, PVC, daktrimmen & uitlopen en andere kunststoffen. We snappen dat u als dakdekker veeleisend bent betreft de producten die u gebruikt. Wij zijn namelijk zelf ook veeleisend betreft de producten die wij verkopen.

Ook bieden wij toegang tot een breed assortiment van aanverwante kwaliteitsproducten. Van isolatie, hemelwaterafvoeren, parkers, ontluchters tot en met lichtkoepels en dakrandafwerking.

Meer weten?

Kennis maken met een kop koffie of thee? Dat kan! U kan ook een afspraak met Chris en Richard maken. Neem hiervoor contact op via 038 – 46 555 44.

Productcatalogus

Benieuwd naar de producten die wij kunnen leveren? Bekijk onze productcatalogus hieronder.

Inladen dakmaterialen

Dit zeggen klanten over ons:

De service die ze leveren is perfect. Niets is ze teveel. De producten zijn al jaren lang goede producten, je merkt dat je met kwaliteit werkt.

Familie, kwaliteit en enthousiasme, zo zou ik Rio Dakbedekkingen omschrijven. Niet voor niets dat we al zoveel jaren een fijne en goede samenwerking hebben.

Ik ben al een aardig poosje klant en Chris maakt altijd waar wat hij zegt en regelt de zaken erg goed. Naast zakelijk is het ook vriendschappelijk geworden.

Richard is ook een goede aanwinst. Ik kan niet anders zeggen dan: top bedrijf! Dikke vijf sterren!

Kwaliteit, service gericht en goede leverbetrouwbaarheid, dat zijn de woorden waarmee ik Rio Zwolle Dakbedekkingen zou omschrijven. Vooral de communicatie is helder en duidelijk. Wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is: de producten die ze aanbieden zijn van goede kwaliteit.

Hoeveel sterren we Chris en Richard zouden geven? 5 van de 5 sterren natuurlijk!

Contactformulier dakbedekking

Alles voor het dak, onder één dak!