Diensten 9 Riool vervangen

Riool vervangen

Is uw riolering beschadigd door bijvoorbeeld boomwortels, merkt u dat het water in de afvoer niet meer goed wegloopt of is uw riolering verouderd? Dan kan het zijn dat het riool vervangen de beste oplossing is. Hiervoor kijken wij naar de wettelijke gestelde bouweisen en lokale verordeningen. Alleen bewezen kwaliteitsproducten passeren onze strenge keuring, zo bent u verzekerd van de best passende materialen.

Riool kapot? Rio Zwolle lost het op!

Riool vervangen

Wat kan u zelf doen?

  • Gebruik uw toilet of afvoer niet als afvalbak.
  • Haal haren uit de afvoerputjes.
  • Gooi zo min mogelijk vet- en zeepresten in uw afvoer.
  • Wees voorzichtig met ontstoppingsmiddelen, deze lossen het probleem meestal niet op en kunnen ervoor zorgen dat het riool ruw wordt waardoor een verstopping gemakkelijker ontstaat.
  • Houd uw dak en dakgoten schoon.

Wat kunt u zelf beter niet doen?

  • Zelf aan de slag gaan met het vervangen van het riool. Dit is namelijk vakwerk.

Prijs riool vervangen

Het vervangen van de riolering kan kostbaar zijn. Daarom krijgt u van ons altijd een scherpe prijs. Voordat wij een offerte uit kunnen brengen zullen wij het probleem moeten vast stellen, dit kunnen wij doen via een camera- of rookonderzoek of door in de kruipruimte te kijken naar de schade. Zodat wij precies weten welk deel van de riolering vervangen moet worden.

Professioneel en praktisch

Bij het vervangen van uw riolering hanteren wij een in de praktijk bewezen methodiek. Onze professionals bekijken waar zij uw nieuwe riolering optimaal kunnen aansluiten. Daarnaast kijken wij hoeveel rioolaansluitingen er zijn en hoe we de afvoerleiding in geval van nood kunnen ontstoppen.

Probleem vaststellen

Zoals hierboven benoemd kunnen wij het probleem vaststellen door het uitvoeren van een camera- en/of rookonderzoek. Om eventuele scheurtjes, barsten en gaatjes snel op te sporten zetten wij het rookapparaat in. Met onze camera kunnen wij eventuele verzakkingen, wortels en breuken in de leidingen vaststellen. Meer over deze methodes leest u op onze pagina riool inspectie.

Contactformulier

Doordacht in diensten. Resultaat voor uw riool.