Diensten 9 Riool aanleggen

Riool aanleggen

Wij kijken bij de aanleg van riolering heel grondig naar de gestelde wettelijke bouweisen en lokale verordeningen. Op basis hiervan selecteren wij precies het juiste materiaal. Alleen bewezen kwaliteitsproducten passeren onze strenge keuring. Het riool aanleggen is een eersteklas specialisme van onze medewerkers.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Riool aanleggen

Wat kan u zelf doen?

  • Gebruik uw toilet of afvoer niet als afvalbak.
  • Haal haren uit de afvoerputjes.
  • Gooi zo min mogelijk vet- en zeepresten in uw afvoer.
  • Wees voorzichtig met ontstoppingsmiddelen.
  • Houd uw dak en dakgoten schoon.

Wat kunt u zelf beter niet doen?

  • Zelf aan de slag gaan met de aanleg van het riool. Dit is namelijk vakwerk.

Riool aanleggen, wanneer nodig?

Wanneer u merkt dat het water in uw afvoer niet meer goed wegloopt en ontstoppen niet meer de oplossing is, kan het zijn dat uw riolering opnieuw moet worden aangelegd. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw riolering is beschadigd door boomwortels. Of het nu gaat om uw douche, bad, keuken, toilet, put of hemelwaterafvoeren (regenpijp): wij regelen dit graag voor u.

Iedere week hebben wij aanlegklussen op de agenda staan, dit betekend dat onze monteurs regelmatig een riool aanleggen. Zij zijn dus erg bedreven met deze werkzaamheden zodat u deze klus zonder zorgen uit handen kan geven.

Professioneel en praktisch

Bij de aanleg van uw riolering hanteren wij een in de praktijk bewezen methode. Onze professionals bekijken waar zij uw nieuwe riolering optimaal kunnen aansluiten. Maar ook hoe wij het riool kunnen ontluchten, met hoeveel rioolaansluitingen we te maken hebben en hoe we de afvoerleiding in geval van nood kunnen ontstoppen. Op basis van professionele antwoorden op al deze vragen, ontvangt u van Rio Zwolle een vrijblijvende en altijd concurrerende offerte.

Contactformulier

Doordacht in diensten. Resultaat voor uw riool.