Home 9 Recensies

Recensies

Hebben wij onlangs werkzaamheden uitgevoerd aan de riolering? Uiteraard hopen wij dat dit naar alle tevredenheid is verlopen. Graag vragen wij u om een recensie te schrijven. Wij waarderen het enorm dat u uw mening wel geven. Klik op de onderstaande knop ‘Schrijf hier een recensie’ om via Google een recensie te schrijven.

In de recensies hieronder kunt u lezen wat klanten van ons vinden. Alle onderstaande recensies komen van Google af en zijn geschreven door klanten.

 

Wilt u een recensie over ons schrijven?

‘Wij doen iedere keer ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Daarom horen wij graag wat u van onze geleverde diensten vindt.’

Hoe schrijft u een recensie?

Een recensie schrijft u in vier stappen:

  1.  Volg deze link om via Google een recensie te schrijven.
  2. Log in met uw Google account (mocht u nog niet zijn ingelogd).
  3. Kies het aantal sterren en noteer enventueel meer over uw ervaring.
  4. Verstuur de recensie.
Probleem onbekend

Gootsteen verstopt. om 12.30 uur gebeld met Rio. Om 13.uur stond de medewerker voor de deur. Verstopping snel verholpen. Prima service. Makkelijk te bereiken via de telefoon, snel geholpen.

Positief: kwaliteit, professionaliteit, responsiviteit, stiptheid, waarde
(5 sterren)

Jan Jansen

Vandaag hadden we een afspraak met dit bedrijf. De vriendelijke medewerker heeft het probleem (een verstopping) snel, vakkundig en naar volle tevredenheid verholpen. Voor ons is dit bedrijf zeker een aanrader.

(5 sterren)

Holly

Top bedrijf. Kwart over zeven gebeld en binnen 3 uur riool weer klaar. Huurders weer blij met doorloop van hun toilet. Met de Kerst was dezelfde monteur ook al bij mijn privé woning geweest. Na twee keer in een half jaar tijd is mijn pech wel op dus mogen andere mensen Riogarantieplan bellen.

(5 sterren)

De Mannenkapper

Flinke verstopping in de keuken (gootsteen afvoer). In het doolhof van gevonden ‘loodgieters Zwolle’ werd ik (via Schraa) naar Rio Garantieplan verwezen. Gebeld, werd netjes te woord gestaan – in tegenstelling tot de meeste andere loodgieters die ik geprobeerd had te bereiken tussen kerst en oudjaar. De monteeur kon dezelfde dag nog komen, ik werd vooraf gewezen op het vaste bedrag. Vond ik een flink bedrag, maar ik kan niet echt vergelijken (geen ervaring mee). Was er inderdaad op tijd, en heeft het probleem professioneel opgelost en is zelfs in de kruipruimte geweest om daar de afvoer door te zagen, te ontstoppen en weer te repareren. Bedrag werd ongeveer 10,- meer door gebruik van apparatuur. Ik ben tevreden!

Positief: kwaliteit, professionaliteit, responsiviteit, stiptheid.
(5 sterren)

Wilfred Bossenbroek

Grote klus uitgevoerd, alles vervangen, snel en goed en alles keurig netjes achtergelaten door 2 vriendelijke monteurs.

(5 sterren)

René Pluijgers

Wat een top bedrijf. Ontstopping binnen 2 uur na telefonisch contact opgelost. Dank jullie voor de snelle service. En ook direct afspraak geregeld voor verder onderzoek.

(5 sterren)

MK k

De centrale rioleringsbuis was verzakt kwam uit een onderzoek van Rio naar voren. In huis was permanent een kwalijke lucht te ruiken en water van de wasmachine kwam naast de afvoerbuis naar boven bij het afpompen. Foute boel dus. Na een afspraak te hebben gemaakt heeft een tweetal sympathieke Rio-werknemers de oude rioleringsbuis vervangen en nieuwe aansluitingen voor wasmachine, gootsteen en wc gemaakt. Het was intensief werken onder en boven de vloer, deze vaklieden hebben tot volle tevredenheid de klus geklaard. Hulde!

(5 sterren)

Juul de Vries

Snel en goed!

Positief: kwaliteit, stiptheid
(5 sterren)

R.J. de Graaf

Gisteren 15-11, contact opgenomen. Monteur kon de zelfde dag nog komen. Uitleg was duidelijk aan de telefoon. Richtprijs werd doorgegeven. Fijne monteur die langs kwam, verstopping verholpen!

Bedankt voor de service!

Positief: professionaliteit
(4 sterren)

Eva Schunselaar

Positief: kwaliteit, professionaliteit, responsiviteit, stiptheid, waarde
(5 sterren)

Alex de Groot

(5 sterren)

Rowan Landman

Echt hele goede service. Vooraf duidelijke communicatie, tijdens werk ook heel prettige communicatie. Echt vakwerk

(5 sterren)

Leon Rust

Goede service en deskundigheid!

Positief: kwaliteit, professionaliteit
(4 sterren)

Arjan Bouwknegt

Een verstopte riolering in de week voor je vakantie, dat is niet fijn. De medewerker van Rio liet het water weer stromen nog vóór onze vakantie. Controleerde het werk met een camera en herhaalde een deel van het werk omdat hij nog niet tevreden was. Grondig werk dus.

(5 sterren)

Jan van Leeuwen

Op zaterdagavond plotseling rioolverstopping. Medewerker Rio kon gelukkig direct komen om 22.30 uur. Om 23.30 uur was het probleem verholpen. Prima service en daarna een alleszins redelijke en gespecificeerde rekening! Prima!!

Positief: kwaliteit, professionaliteit, responsiviteit, stiptheid, waarde
(5 sterren)

Henk

Positief: kwaliteit, professionaliteit
(5 sterren)

Nanda de Haan

Zeer fijn bedrijf om over de vloer te hebben.

Positief: kwaliteit, professionaliteit, stiptheid.
(5 sterren)

Leon Schraa

Heel klant vriendelijk en oplossing gericht!

(5 sterren)

Chantal Venema

Riool verstopt? Rio Zwolle lost het op!

© 2016 – 2022 Rio Garantieplan Zwolle b.v.