Home 9 Recensies

Recensies

Hebben wij onlangs werkzaamheden uitgevoerd aan de riolering? Uiteraard hopen wij dat dit naar alle tevredenheid is verlopen. Graag vragen wij u om een recensie te schrijven. Wij waarderen het enorm dat u uw mening wel geven. Klik op de onderstaande knop ‘Schrijf hier een recensie’ om via Google een recensie te schrijven.

Wilt u een recensie over ons schrijven?

Probleem onbekend

‘Wij doen iedere keer ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Daarom horen wij graag wat u van onze geleverde diensten vindt.’

Hoe schrijft u een recensie?

Een recensie schrijft u in vier stappen:

  1.  Volg deze link om via Google een recensie te schrijven.
  2. Log in met uw Google account (mocht u nog niet zijn ingelogd).
  3. Kies het aantal sterren en noteer enventueel meer over uw ervaring.
  4. Verstuur de recensie.
GOED
16 recensies op
Linda Van keulen
Linda Van keulen
2023-02-25
Top bedrijf! Ik moest een nieuwe wc en afvoer (zo'n buis) hebben. Medewerker had alles prima uitgelegd, en de klus goed geklaard! Hij zette zelfs een zware deur die opgeslagen stond in cv kast, weer terug op zn plek 😃👍
R.J. de Graaf
R.J. de Graaf
2023-02-10
Snel en goed!
Henk achtentwintig
Henk achtentwintig
2022-12-29
Op zaterdagavond plotseling rioolverstopping. Medewerker Rio kon gelukkig direct komen om 22.30 uur. Om 23.30 uur was het probleem verholpen. Prima service en daarna een alleszins redelijke en gespecificeerde rekening! Prima!!
Eva Schunselaar
Eva Schunselaar
2022-11-16
Gisteren 15-11, contact opgenomen. Monteur kon de zelfde dag nog komen. Uitleg was duidelijk aan de telefoon. Richtprijs werd doorgegeven. Fijne monteur die langs kwam, verstopping verholpen! Bedankt voor de service!
Simon ter Avest
Simon ter Avest
2022-11-03
Nanda De Haan
Nanda De Haan
2022-07-15
remco beunk
remco beunk
2022-04-29
Wilfred Bossenbroek
Wilfred Bossenbroek
2021-12-29
Flinke verstopping in de keuken (gootsteen afvoer). In het doolhof van gevonden 'loodgieters Zwolle' werd ik (via Schraa) naar Rio Garantieplan verwezen. Gebeld, werd netjes te woord gestaan - in tegenstelling tot de meeste andere loodgieters die ik geprobeerd had te bereiken tussen kerst en oudjaar. De loodgieter kon dezelfde dag nog komen, ik werd vooraf gewezen op het vaste bedrag van 140,-. Vond ik een flink bedrag, maar ik kan niet echt vergelijken (geen ervaring mee). Was er inderdaad op tijd, en heeft het probleem professioneel opgelost en is zelfs in de kruipruimte geweest om daar de afvoer door te zagen, te ontstoppen en weer te repareren. Bedrag werd ongeveer 10,- meer door gebruik van apparatuur. Ik ben tevreden!
leon schraa
leon schraa
2021-04-29
Zeer fijn bedrijf om over de vloer te hebben,
Alex de Groot
Alex de Groot
2021-03-27

Riool verstopt? Rio Zwolle lost het op!

© 2016 – 2022 Rio Garantieplan Zwolle b.v.