Diensten 9 Riool preventief reinigen

Riool preventief reinigen

Het riool preventief reinigen klinkt misschien wat overdreven. Maar via deze manier voorkomt u juist de overlast die een verstopt riool met zich meebrengt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkage en stankoverlast. Als ervaren rioolreiniger hebben wij alle ervaring en expertise in huis om elke diameter van de riolering te reinigen. Uiteraard zonder hak- en breekwerk.

Wanneer moet u het riool laten reinigen?
Het riool reinigen gebeurd voordat er een verstopping aanwezig is. Preventief zou u dit 1 keer per jaar kunnen laten uitvoeren. Voor preventief doorspuiten van het riool kunnen wij geen vaste prijs noemen, maar informeer naar de kosten via info@riogarantieplan.nl. De kosten zijn namelijk afhankelijk van de plekken die uw schoongemaakt wilt hebben.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Preventief reinigen

Wat kan u zelf doen?

  • Het doorspoelen van vette etensresten is funest. Vet stolt en hoopt zich vervolgens op. Het water kan er dan niet meer doorheen. Spoel deze resten dan ook niet door.
  • Haal haren zo veel mogelijk uit de putjes.

Wat kunt u zelf beter niet doen?

  • Hou kattenbakgrind uit het riool. Dit is namelijk erg schadelijk doordat het ophoopt en de korrels dan uitzetten.
  • Laat ook bodembedekking uit de vogelkooi niet in het riool komen.

Riool preventief reinigen als zakelijk contract

Hoe werkt het?

Iedereen heeft andere wensen betreft de riolering. De mogelijkheiden en de frequentie zijn daarom bij ons bespreekbaar. Tijdens een gesprek zullen wij kijken wat er voor uw nodig is. Op basis van dit gesprek maken wij een contract.

Voor wie is dit contract?

Als bedrijf, horeca, VvE, stichting, overheidsinstelling, zorginstelling, school, sportvereniging, camping, zwembad, winkel, hotel, ect. kunt u met ons een contract afsluiten.

Geen contract?

Als u geen contract heeft kunt u natuurlijk ook een beroep doen op onze ontstoppingsdienst. Spoedgevallen verhelpen wij direct. Daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Uw rioolprobleem lossen we met een glimlach op.

In contact komen?

Wilt u met ons een afspraak inplannen of meer informatie krijgen over een contract. U kunt ons bereiken via 038 – 46 555 44 of mail naar info@riogarantieplan.nl

Waar zit de verstopping?

Wij helpen u er graag vanaf.

Contactformulier

Doordacht in diensten. Resultaat voor uw riool.