Home 9 Over Rio Zwolle

Over Rio Zwolle

Graag vertellen we u meer over Rio. Hiervoor nemen we u mee terug naar het jaar 2012. Waarom 2012 hoor ik u denken? Dit is het eerste jaar dat het bedrijf onder leiding stond van de huidige directie. We begonnen toen met 5 medewerkers aan de Marconistraat in Zwolle. In 2014 zijn we verhuisd naar het pand naast ons, want we konden wel wat meer ruimte gebruiken. Drie jaar later kwam het onderste gedeelte van dat pand ook vrij en konden we nog verder groeien. Maar ook daar groeide we uit ons pand en dus zijn we in 2021 weer verhuisd. Maar dat mag ook als je binnen 10 jaar tijd van 5 werknemers groeit naar 22 werknemers!

Sinds 2012 is er meer gebeurd dan alleen verhuizen. We hebben een naamsverandering gehad, van Rio Garantieplan Zwolle naar Rio Zwolle. Volgens de KVK blijven we onze oude naam houden, maar we treden alleen nog maar als Rio Zwolle naar buiten. Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuw logo! Dit nieuwe logo passen we sinds 2021 toe op onze uitingen.

Weer even terug naar het heden. De groeispurt ligt achter ons, maar met meer dan 20 medewerkers zijn wij in staat onze diensten goed en professioneel uit te voeren. Dit betekend niet dat we klaar zijn met groeien, want naar onze mening is een bedrijf dat nooit. Onze rek is er in ieder geval nog niet uit!

Over rio

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Onze directie

Doen waar je goed in bent en daar je bedrijf van maken.

Anita Drenth

Anita Drenth

Chris van de Boom

Chris van de Boom

Onze service bij het ontstoppen van het riool:

Niemand zit te wachten op een rioolprobleem. Dus als het zich aandient, heeft u geen zin in fratsen en gedoe.
Ons team snapt dat. Daarom leiden wij ons team intern op, zodat ze leren van de ervaren monteurs. Daarnaast is onze technische aanpak up-to-date.
Met onze klantvriendelijkheid en 24/7 bereikbaarheid proberen wij het verschil te maken bij het ontstoppen van uw riool. Daarom gaat uw rioolprobleem altijd gepaard met een glimlach.
over rio

24 uur per dag en 7 dagen
per week te bereiken

Spoedgevallen
verhelpen wij direct

Wij lossen uw rioolprobleem
op met een glimlach

Volg ons ook online

Rio Zwolle
Rio Zwolle2 maanden geleden
Spoel jij wel eens het vet weg door de gootsteen? Dit is wat er dan met je riool kan gebeuren. De ophoping van het vet zorgt ervoor dat het riool dicht slibt, wat er uiteraard voor zorgt dat het water niet meer goed wegloopt. 😵‍💫
Rio Zwolle
Rio Zwolle2 maanden geleden
Onze monteurs stonden heel even verbaasd te kijken toen ze dit blok hout uit de vetput haalde. Ook niet iets dat ze iedere dag in het riool vinden 🤷🏻‍♂️

Contact

Elke vraag is welkom en een afspraak is zo gemaakt. De snelste weg om contact te krijgen is via 038 – 46 555 44 of mail naar info@riogarantieplan.nl. Hoe u ons ook benadert, wij geven u snel en secuur antwoord.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Contactformulier

Riool verstopt? Rio Zwolle lost het op!