Home 9 Lidmaatschap particulier

Een lidmaatschap bij Rio Zwolle

Wie het al eens heeft meegemaakt weet dat gevolgen van een verstopte afvoer of riolering erg vervelend zijn. Een onbruikbare wc of badkamer en meer van dat soort narigheden die het dagelijks leven onaangenaam kunnen beïnvloeden. Daarom is er Rio Zwolle, een bedrijf dat altijd voor uw probleem klaar staat. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wij bieden een lidmaatschap dat voor u de uitkomst kan bieden. Want met ons lidmaatschap bent u verzekerd van hulp bij problemen.

Wanneer u zich aanmeldt, streven wij ernaar dat de verstopping binnen 24 uur verleden tijd is!

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Lidmaatschap particulier - flyer

‘Wanneer u zich aanmeldt, streven wij ernaar dat de verstopping binnen 24 uur verleden tijd is!’

Ons lidmaatschap

Hoe werkt het?

U betaald een bedrag van slechts € 49,95 per jaar. Hier staat tegenover dat u bij een verstopping alleen voorrijkosten van € 25,00 (incl. btw, excl. eventuele materiaalkosten) betaald. Dit in plaats van de gemiddelde richtprijs van € 155,00 (excl. btw, inclusief voorrijkosten).

Voor wie is dit contract?

Eenvoudig gezegd: voor iedereen! Of u nu eigenaar of huurder bent, de bewoner is vaak aansprakelijk voor de kosten van het ontstoppen.

Geen deelnemer?

Als u geen lidmaatschap heeft kunt u natuurlijk ook een beroep doen op onze ontstoppingsdienst. Spoedgevallen verhelpen wij direct. Daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Uw rioolprobleem lossen we met een glimlach op.

Hoe deelnemen?

Vul dan onderstaand contactformulier in voor stap 1 van het aanmeldproces. Na het aanmelden zal er een medewerker contact opnemen om het lidmaatschap officieel af te sluiten. Het lidmaatschap gaat een maand na de eerste betaling in om misbruik te voorkomen.

Prijs lidmaatschap

Lidmaatschap verlengen is niet verplicht

Het lidmaatschap is een jaarcontract en u bent niet verplicht om deze te verlengen. Ideaal om het een jaar uit te proberen. De betaling gaat per jaar en na een jaar loopt het automatisch door. Het lidmaatschap gaat een maand na de eerste betaling in.

Informatie

Heeft u nog vragen, deze kunt u stellen via 038-46 555 44 of info@riogarantieplan.nl.

Contactformulier

Riool verstopt? Rio Zwolle lost het op!