Home 9 Contractwerk

Contractwerk

Rio Zwolle biedt contracten/contractwerk voor particulieren en de zakelijke markt (bedrijven, V.v.E.’s, stichtingen, overheidsinstellingen, zorginstellingen, horeca, scholen, sportverenigingen, campings, zwembaden, winkels, hotels, ect.). Middels contactwerk bieden wij de zakelijke markt een oplossing op maat. Maak hieronder een keuze om meer te lezen over deze contracten.

Zakelijk contractwerk 

Lees meer >

Particulier lidmaatschap

Lees meer >

‘Wanneer u zich aanmeldt, streven wij ernaar dat de verstopping binnen 24 uur verleden tijd is!’

Contractwerk

Contractwerk zakelijk:

Hoe werkt het?

Iedereen heeft andere wensen betreft de riolering. De mogelijkheiden en de frequentie zijn daarom bij ons bespreekbaar. Tijdens een gesprek zullen wij kijken wat er voor uw nodig is. Op basis van dit gesprek maken wij een contract.

Voor wie is dit contract?

Als bedrijf, horeca, VvE, stichting, overheidsinstelling, zorginstelling, school, sportvereniging, camping, zwembad, winkel, hotel, ect. kunt u met ons een contract afsluiten.

In contact komen?

Wilt u met ons een afspraak inplannen of meer informatie krijgen over een contract. U kunt ons bereiken via 038 – 46 555 44 of mail naar info@riogarantieplan.nl

Geen contract?

Als u geen contract heeft kunt u natuurlijk ook een beroep doen op onze ontstoppingsdienst. Spoedgevallen verhelpen wij direct. Daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Uw rioolprobleem lossen we met een glimlach op.

Lidmaatschap voor particulieren:

Hoe werkt het?

U betaald een bedrag van slechts € 49,95 per jaar. Hier staat tegenover dat u bij een verstopping alleen voorrijkosten van € 25,00 (incl. btw, excl. eventuele materiaalkosten) betaald. Dit in plaats van de gemiddelde richtprijs van € 155,00 (excl. btw, inclusief voorrijkosten).

Voor wie is dit contract?

Eenvoudig gezegd: voor iedereen! Of u nu eigenaar of huurder bent, de bewoner is vaak aansprakelijk voor de kosten van het ontstoppen.

Hoe deelnemen?

Vul dan onderstaand contactformulier in voor stap 1 van het aanmeldproces. Na het aanmelden zal er een medewerker contact opnemen om het contract officieel af te sluiten. Het lidmaatschap gaat een maand na de eerste betaling in om misbruik te voorkomen.

Geen deelnemer?

Als u geen abonnement heeft kunt u natuurlijk ook een beroep doen op onze ontstoppingsdienst. Spoedgevallen verhelpen wij direct. Daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Uw rioolprobleem lossen we met een glimlach op.

Contactformulier

Riool verstopt? Rio Zwolle lost het op!