Home 9 Zakelijk 9 Toilet bedrijf verstopt

Toilet bedrijf verstopt

Of het om de toiletten voor bezoekers, klanten of het eigen personeel gaat. Een verstopt toilet is altijd vervelend en komt nooit gelegen. Dit is ook de reden waarom Rio zorgt dat wij zo snel mogelijk langs kunnen komen om het toilet weer bruikbaar te maken. Maak met ons een afspraak via 038 – 46 555 44.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Toilet bedrijf verstopt

Een verstopt riool verhelpen:

Toilet van bedrijf verstopt? Rio Zwolle lost het op!

Wij krijgen telefoontjes van horeca gelegenheden waarbij hele toiletgroepen niet meer bruikbaar zijn. Of denk aan scholen waar veel toiletten zijn of de gebruikers niet altijd even netjes omgaan met wat ze door het toilet spoelen. Ons laatste voorbeeld; dat de toiletten in het kantoorpand niet meer bruikbaar zijn en alle collega’s met samengeknepen billen op de bureaustoelen zitten. Allemaal nachtmerries waarvan wij niet willen dat u er overdag stress van heeft.

24/7

Daarom staat ons team 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om het toilet weer verstoppingsvrij te krijgen. Daarnaast denken we ook graag mee over het tijdstip waarop wij komen. Wij snappen dat u liever heeft dat wij langskomen voordat de gasten aan tafel zitten of juist op een later moment als de leerlingen zoveel mogelijk naar huis zijn. Daar zullen wij waar mogelijk ons best voor doen.

Kosten toilet bedrijf ontstoppen

Wij houden een richtprijs aan van € 155,00*. Bij deze prijs zitten de voorrijkosten en een uur arbeid in. Waarom een richtprijs? Wij weten vooraf niet wat we aan zullen treffen. Het kan dus ook zijn dat de kosten hoger of lager uitvallen.

*Bij prijswijzigingen is deze prijs niet leidend en kan niet op ons verhaald worden.

Eerst zelf aan de slag?

Een soort eerste hulp bij verstoppingen is de plumper. Zorgt dat er een laagje water in het toilet staat voor u begint. Zet de kop van de plumper op de afvoer en druk een aantal keer stevig op en neer. Het kan zijn dat u dit een paar keer moet herhalen voordat het los komt. Helpt dit niet? Dan is reinigen met waterdruk of een veer de enigste oplossing.

Ontstoppingsmiddel of korrelonstopper

Als de plumper niet werkt, ga dan niet met ontstoppingsmiddel of korrelontstopper aan de slag. Het helpt niet en het kan het probleem juist verergeren. Korrelontstopper wordt namelijk zo hard als beton waardoor de verstopping groter wordt.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Contactformulier

Riool verstopt? Rio Zwolle lost het op!