Home 9 Zakelijk 9 Een vetafscheider legen of reinigen

Een vetafscheider legen of reinigen

Een vetafscheider (vetput of vetvanger) is verplicht wanneer u vet vervuild water in het riool loost. Deze afscheider moet met regelmaat worden geleegd en wij kunnen dit voor u verzorgen. Wij hebben contracten voor het legen van de vetafscheider met verschillende bedrijven zoals restaurants, snackbars, slagerijen en andere zaken die een vetput hebben. Hoe dit bij ons in zijn werk gaat leest u hieronder.

U wilt de vetafscheider niet verstopt hebben zitten, dit zorgt er namelijk voor dat u vaak niet verder kan met hetgene waar het bedrijf voor draait. Denk bijvoorbeeld aan een verstopte vetput bij een snackbar, u kan dan eigenlijk de deuren niet open doen. Bij ons heb je twee oplossingen.

  • Laten legen op contractbasis
  • Laten legen zonder contract

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Vetafscheider

Een verstopt riool verhelpen:

Laten legen op contractbasis

Door met ons een contract af te sluiten kunnen wij vooraf, aan de hand van de afgesproken frequentie, dit vooruit inplannen. Hiermee kunnen wij rekening houden met uw openingstijden, zodat u hierdoor geen klanten misloopt. Daarnaast voorkomt u, door het tijdig legen van de vetafscheider, verstoppingen. Een verstopping bij de vetput komt namelijk nooit gelegen.

Met onze zeer lange ervaring met de verwerking en recycling van organisch afval en vet kunnen we uitstekend inschatten hoe vaak het legen en reinigen van uw vetput nodig is. Wij maken voor u een planning op maat en houden ons daaraan.

Laten legen zonder contract

Ook zonder contract kunt u uw vetput door ons laten legen en reinigen. Alleen kunnen wij dan niet garanderen dat het op het moment geregeld wordt dat het voor u nodig is. Uiteraard zullen wij zoveel mogelijk ons best doen om het legen van de vetafscheider in te plannen op het door u gewenste moment.

 Een nadeel kan zijn, dat het legen van de vetput eigenlijk te laat gebeurd en dit al eerder problemen kan veroorzaken. Schakel ons daarom tijdig in.

Ik wil mijn vetput laten legen

Wilt u meer weten of een afspraak inplannen om de mogelijkheden door te spreken? Neem dan contact op via info@riogarantieplan.nl of bel
naar 038 – 46 555 44.

Voorkomen verstopping

Door de vetafscheider (vetput of vetvanger) met regelmaat te laten legen en reinigen voorkomt u dat de vetput verstopt raakt of slechter gaat werken.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Contactformulier

Riool verstopt? Rio Zwolle lost het op!