Home 9 Zakelijk 9 Kosten riolering ontstoppen bedrijf

Kosten riolering onstoppen bedrijf

Een verstopt riool brengt altijd ongeziene kosten met zich mee. Onze richtprijs voor het ontstoppen is € 155,-* exclusief 21% btw. Bij deze prijs zijn de voorrijkosten inbegrepen en een uur werk. Het kan zijn dat de kosten hoger of lager uitvallen, dit is geheel afhankelijk van wat onze monteur tegenkomt (de arbeidsduur en het gebruikte materiaal). Lees hieronder verder voor meer uitleg over de kosten.

*Bij prijswijzigingen is deze prijs niet leidend en kan niet op ons verhaald worden.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

kosten riolering ontstoppen bedrijf

Kosten onstoppen riolering

Bedrijven hebben meer meters riool dan een woonhuis. Daarnaast wordt het riool van bedrijven veelvuldig gebruikt. Denk aan meerdere toiletten of een keuken van een restaurant. Ieder bedrijf kan ons 24/7 bellen voor het oplossen van een verstopping. Afhankelijk van de plek reinigen we met waterdruk of de veer, zodat u van het rioolprobleem af komt. Omdat wij vooraf niet weten wat we tegen gaan komen maken wij gebruik van een richtprijs. Deze prijs van dus hoger of lager uitkomen. Daarom hebben wij met veel bedrijven een rioolcontract, bijvoorbeeld voor preventief doorspuiten. Lees in onze andere artikelen wat wij specifiek voor uw bedrijf kunnen betekenen:

Kosten vetput laten legen op contractbasis

Door met ons een contract af te sluiten kunnen wij vooraf, aan de hand van de afgesproken frequentie, dit vooruit inplannen. Hiermee kunnen wij rekening houden met uw openingstijden, zodat u hierdoor geen klanten misloopt. Daarnaast voorkomt u, door het tijdig legen van de vetafscheider, eventuele verstoppingen. Een verstopping bij de vetput komt namelijk nooit gelegen.

Door onze zeer lange ervaring met de verwerking en recycling van organisch afval en vet kunnen we uitstekend inschatten hoe vaak het legen en reinigen van uw vetput nodig is. Wij maken voor u een planning op maat en houden ons daaraan.

Vetput laten legen zonder contract

Ook zonder contract kunt u uw vetput door ons laten legen en reinigen. Alleen kunnen wij dan niet garanderen dat het op het moment geregeld wordt dat het voor u nodig is. Uiteraard zullen wij zoveel mogelijk ons best doen om het legen van de vetafscheider in te plannen op het door u gewenste moment.

Het nadeel hieraan kan zijn, dat het legen van de vetput eigenlijk te laat gebeurd en dit al eerder problemen kan veroorzaken. Schakel ons daarom tijdig in.

Wilt u meer informatie over onze diensten of ons inschakelen? Neem dan contact op via info@riogarantieplan.nl of bel naar 038 – 46 555 44.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Contactformulier

Riool verstopt? Rio Zwolle lost het op!