Home 9 Zakelijk 9 Riool problemen horeca

Riool problemen horeca

Heeft u een bedrijf in de horeca en last van riool problemen? Dan helpen wij u er vanaf! Een verstopt toilet voor de gasten, afvoer in de keuken die niet meer leegloopt of een vetput die slechter werkt of zelfs verstopt zit, zijn allemaal problemen waar u zich eigenlijk niet mee bezig wilt houden.

In de regio Zwolle, Kampen, Wezep, Hasselt, Hattem, IJsselmuiden, ’t Harde en omgeving helpen wij gemiddeld iedere week een restaurant, cafetaria, café, bedrijfsrestaurant of cateringbedrijf van hun rioolprobleem af. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat u uw klant niet tot last wilt zijn met de problemen in het riool. Als bijvoorbeeld restauranteigenaar is er niets erger dan dat het hele restaurant stinkt naar rioollucht. Wij snappen dat en komen met een oplossing. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Riool problemen horeca

Oplossingen op contractbasis

Wij zeggen altijd, voorkomen is beter dan genezen. Dit werkt namelijk ook zo voor het riool. Daarom bieden wij contracten voor o.a. preventief doorspuiten van de riolering, legen van de vetput, een ontstoppingsovereenkomst of het legen van de dakgoten. Van alle onderdelen is de frequentie bespreekbaar.

Prefentief doorspuiten

Het klinkt misschien overdreven: het riool preventief doorspuiten. Maar op deze manier voorkomt u juist de overlast die een verstopt riool met zich meebrengt. Hiermee zorgt u ervoor dat het personeel of de gasten niet te maken krijgen van de lasten die bijvoorbeeld een verstopte afvoer met zich meebrengen. Het preventief doorspuiten zou u bijvoorbeeld 1 keer per jaar kunnen laten uitvoeren, dit is afhankelijk van hoe intensief het riool gebruikt wordt.

Legen van de vetput

Bij de horeca is een vetput verplicht. Deze moet natuurlijk ook geleegd worden. Onze overeenkomst stemt af hoe vaak dat moet gebeuren en ook op welke tijden. In overleg kunnen we kijken welk moment het meest geschikt is zodat het uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk verstoord.

Ontstoppingsovereenkomst

Een verstopping komt nooit gelegen. Door een ontstoppingsovereenkomst met ons af te sluiten bent u verzekerd van een snelle oplossing. Zelf aan de slag gaan met ontstoppingsmiddel of korrelontstopper kunt u beter niet doen, dit werkt namelijk niet.

Legen van de dakgoten

Als u het pand huurt, kan het zijn dat de dakgoten niet voor uw rekening zijn. Als u zelf de eigenaar bent van het pand, dan is het legen van de dakgoten niet het eerste waar u aan denkt. Een verstopte regenpijp aan uw pand geeft natuurlijk niet de beste indruk bij uw klanten en wij snappen dat. Het kan zelfs zo zijn dat een verstopte dakgoot voor waterschade aan uw muren of interieur kan zorgen. Daarom raden wij aan om minimaal 1 keer per jaar de dakgoten te legen of door ons te laten reinigen. Uiteraard is de frequentie bespreekbaar.

Oplossingen zonder contract

Ook zonder contract kunt u gebruik maken van deze diensten. Alleen kunnen we dan niet garanderen dat we in een kort tijdsbestek in actie kunnen komen. We doen uiteraard altijd ons best om u zo goed en snel mogelijk van de beste oplossing te voorzien, maar soms is de agenda simpelweg te vol.

Wilt u meer weten over een onze contracten voor horeca bedrijven? Of wilt u een afspraak inplannen voor het doorspreken van de mogelijkheden? Neem dan contact op via info@riogarantieplan.nl of bel naar 038 – 46 555 44.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Contactformulier

Riool verstopt? Rio Zwolle lost het op!