Home 9 Zakelijk 9 Riool problemen sportvereniging

Riool problemen sportvereniging

Als sportvereniging last van een rioolprobleem? Dan helpen wij u er vanaf! Vaak staat er op het terrein van een sportvereniging een clubhuis. Doordat een vereniging draait op vrijwilligers, is het riool vaak iets dat vergeten wordt omdat er andere belangrijkere zaken zijn om de club draaiende te houden. 

In de regio Zwolle, Kampen, Wezep, Hasselt, Hattem, IJsselmuiden, ’t Harde en omgeving helpen wij verschillende sportverenigingen van hun riool problemen af. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat een rioolprobleem bij een sportvereniging kan zorgen voor overlast. Denk bijvoorbeeld aan douches waarbij het water niet meer wegstroomt en de hele kleedkamer onder water staat, de toiletten waar een bordje buiten gebruik bijhangt of dat de gootsteen van de kantine niet meer leegloopt. Allemaal problemen waar u op een trainingsavond of wedstrijddag niet op zit te wachten. Daarom denken wij mee naar het beste moment en manier om de werkzaamheden uit te voeren. Verzekerd zijn van hulp bij rioolproblemen? Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

riool problemen sportvereniging

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Oplossingen op contractbasis

Wij zeggen altijd, voorkomen is beter dan genezen. Dit werkt namelijk ook zo voor het riool. Daarom bieden wij contracten voor o.a. preventief doorspuiten van de riolering, legen van de vetput, een ontstoppingsovereenkomst of het legen van de dakgoten. Van alle onderdelen is de frequentie bespreekbaar.

Prefentief doorspuiten

Het klinkt misschien overdreven: het riool preventief doorspuiten. Maar op deze manier voorkomt u juist de overlast die een verstopt riool met zich mee brengt. Door bijvoorbeeld 1 keer per jaar het riool door te laten spuiten, vermindert u de kans op de lasten op momenten die als een verrassing komen.

Legen van de vetput

Veel sportverenigingen hebben een eigen clubhuis met daarin een keuken met frituur. U bent dan verplicht een vetput te hebben. Deze moet natuurlijk ook geleegd worden. Onze overeenkomst stemt af hoe vaak dat moet gebeuren en ook op welke tijden. In overleg kunnen we kijken welk moment het meest geschikt is zodat het de trainingsavonden en wedstrijddagen zo min mogelijk verstoord.

Ontstoppingsovereenkomst

Een verstopping komt nooit gelegen. Het wordt ook altijd pas opgemerkt als er veel mensen op het clubterrein zijn en gebruik van het riool willen maken. U wilt het dus graag zo snel mogelijk opgelost hebben. Door een ontstoppingsovereenkomst met ons af te sluiten bent u verzekerd van een snelle oplossing. Zelf aan de slag gaan met ontstoppingsmiddel of korrelontstopper kunt u beter niet doen, dit werkt namelijk niet.

Legen van de dakgoten

Een onderdeel waar u misschien niet direct aan denkt, maar ook de dakgoten van het clubhuis kunnen verstopt raken. Daarom raden wij aan om minimaal 1 keer per jaar de dakgoten te legen of door ons te laten reinigen. Uiteraard is de frequentie bespreekbaar.

Oplossingen zonder contract

Ook zonder contract kunt u gebruik maken van deze diensten. Alleen kunnen we dan niet garanderen dat we in een kort tijdsbestek in actie kunnen komen. We doen uiteraard altijd ons best om u zo goed en snel mogelijk van de beste oplossing te voorzien, maar soms is de agenda simpelweg te vol.

 Wilt u meer weten over een onze contracten voor sportverenigingen? Of wilt u een afspraak inplannen voor het bespreken van de mogelijkheden? Neem dan contact op via info@riogarantieplan.nl of bel naar 038 – 46 555 44.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Contactformulier

Riool verstopt? Rio Zwolle lost het op!