Home 9 Zakelijk 9 Riool problemen op kantoor

Riool problemen op kantoor

Ook op kantoor kunt u te maken krijgen met een verstopt riool. Een verstopt toilet of zelfs meerdere tegelijk, afvoer in de kantine die niet meer leegloopt of het water dat buiten de regenpijp naar beneden stroomt.

In de regio Zwolle, Kampen, Wezep, Hasselt, Hattem, IJsselmuiden, ’t Harde en omgeving komen wij regelmatig bij kantoorpanden om ze van hun verstopping af te helpen. Door onze jarenlange ervaring weten we dat er niets vervelender is dan op kantoor niet meer naar het toilet kunnen. Een rioolprobleem tijdens de werkdag komt nooit gelegen. Wij snappen dat en komen met een oplossing. Lees hieronder de verschillende mogelijkheden.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Riool problemen op kantoor

Oplossingen op contractbasis

Wij zeggen altijd, voorkomen is beter dan genezen. Dit werkt namelijk ook zo voor het riool. Daarom bieden wij contracten voor o.a. preventief doorspuiten van de riolering, een ontstoppingsovereenkomst of het legen van de dakgoten. Van alle onderdelen is de frequentie bespreekbaar.

Prefentief doorspuiten

Het klinkt misschien overdreven: het riool preventief doorspuiten. Maar op deze manier voorkomt u juist de overlast die een verstopt riool met zich mee brengt. Hiermee zorgt u ervoor dat de dagelijkse gang van zaken op kantoor niet verstoord wordt door bijvoorbeeld een vervelende rioollucht. Het preventief doorspuiten zou u bijvoorbeeld 1 keer per jaar kunnen laten uitvoeren, dit is afhankelijk van hoe intensief het riool gebruikt wordt.

Ontstoppingsovereenkomst

Een verstopping komt nooit gelegen. Door een ontstoppingsovereenkomst met ons af te sluiten bent u verzekerd van een snelle oplossing. Zelf aan de slag gaan met ontstoppingsmiddel of korrelontstopper kunt u beter niet doen, dit werkt namelijk niet.

Legen van de dakgoten

Als u het pand huurt, kan het zijn dat de dakgoten niet voor uw rekening zijn. Als u zelf de eigenaar bent van het pand, dan is het legen van de dakgoten niet het eerste waar je aan denkt. Een verstopte regenpijp (door bijvoorbeeld bladeren of grind) aan uw pand geeft natuurlijk niet de beste indruk bij uw klanten en wij snappen dat. Het kan zelfs zo zijn dat een verstopte dakgoot voor waterschade aan uw muren of interieur kan zorgen. Daarom raden wij aan om minimaal 1 keer per jaar de dakgoten te legen of door ons te laten reinigen. Uiteraard is de frequentie bespreekbaar.

Oplossingen zonder contract

Ook zonder contract kunt u gebruik maken van deze diensten. Alleen kunnen we dan niet garanderen dat we in een kort tijdsbestek in actie kunnen komen. We doen uiteraard altijd ons best om u zo goed en snel mogelijk van de beste oplossing te voorzien, maar soms is de agenda simpelweg te vol.

Wilt u meer weten over een onze contracten voor bedrijven? Of wilt u een afspraak inplannen voor het bespreken van de mogelijkheden? Neem dan contact op via info@riogarantieplan.nl of bel naar 038 – 46 555 44.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Contactformulier

Riool verstopt? Rio Zwolle lost het op!