Home 9 Zakelijk 9 Riool probleem scholen

Riool problemen bij scholen

Op school last van een rioolprobleem? Dan helpen wij u er vanaf! Een verstopt toilet of zelfs meerdere verstopte toiletten, de wasbak waarvan het water niet meer doorspoelt of de keuken van de kantine waarvan de afvoeren het water niet meer wegspoelt zijn allemaal problemen waar u zich eigenlijk niet mee bezig wilt houden.

In de regio Zwolle, Kampen, Wezep, Hasselt, Hattem, IJsselmuiden, ’t Harde en omgeving helpen wij regelmatig scholen van hun riool problemen af. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat u als school zijnde de leerlingen niet midden in de les wilt storen. Daarom denken wij mee naar het beste moment om de werkzaamheden uit te voeren. Verzekerd zijn van hulp bij rioolproblemen? Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Contract zakelijk

Oplossingen op contractbasis

Wij zeggen altijd, voorkomen is beter dan genezen. Dit werkt namelijk ook zo voor het riool. Daarom bieden wij contracten voor o.a. preventief doorspuiten van de riolering, legen van de vetput, een ontstoppingsovereenkomst of het legen van de dakgoten. Van alle onderdelen is de frequentie bespreekbaar.

Prefentief doorspuiten

Het klinkt misschien overdreven: het riool preventief doorspuiten. Maar op deze manier voorkomt u juist de overlast die een verstopt riool met zich mee brengt. Door bijvoorbeeld 1 keer per jaar in een vakantie het riool door te laten spuiten, vermindert u de kans op de lasten op momenten waarop het niet uitkomt.

Legen van de vetput

Sommige scholen hebben een eigen kantine en deze zijn verplicht tot het hebben van een vetput. Deze moet natuurlijk ook geleegd worden. Onze overeenkomst stemt af hoe vaak dat moet gebeuren en ook op welke tijden. In overleg kunnen we kijken welk moment het meest geschikt is zodat het de dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk verstoord.

Ontstoppingsovereenkomst

Een verstopping komt nooit gelegen. Bij scholen zien we vaak dat een hele toiletgroep verstopt raakt, waardoor de rijen voor de andere toiletten lang worden. Of in ergere gevallen heeft u een waterballet, of stinkt de hele aula naar rioollucht. Door een ontstoppingsovereenkomst met ons af te sluiten bent u verzekerd van een snelle oplossing. Zelf aan de slag gaan met ontstoppingsmiddel of korrelontstopper kunt u beter niet doen, dit werkt namelijk niet.

Legen van de dakgoten

Een onderdeel waar u misschien niet direct aan denkt, maar ook de dakgoten van de school kunnen verstopt raken. Wij hebben al eens om 1 uur ’s nachts op het dak van een school gestaan om te zorgen dat het dak niet in ging storten door alle regen die nergens meer heen kon door grind in de dakgoten. Daarom raden wij aan om minimaal 1 keer per jaar de dakgoten te legen of door ons te laten reinigen. Uiteraard is de frequentie bespreekbaar.

Oplossingen zonder contract

Ook zonder contract kunt u gebruik maken van deze diensten. Alleen kunnen we dan niet garanderen dat we in een kort tijdsbestek in actie kunnen komen. We doen uiteraard altijd ons best om u zo goed en snel mogelijk van de beste oplossing te voorzien, maar soms is de agenda simpelweg te vol.

 Wilt u meer weten over een onze contracten voor scholen? Of wilt u een afspraak inplannen voor het bespreken van de mogelijkheden? Neem dan contact op via info@riogarantieplan.nl of bel naar 038 – 46 555 44.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Contactformulier

Riool verstopt? Rio Zwolle lost het op!