Home 9 Regenpijp verstopt

Regenpijp verstopt

Vooral tijdens heftige regenbuien komen we erachter dat de regenpijp niet meer werkt. Het water komt uiteindelijk wel naar beneden, maar niet op de manier zoals het hoort. Soms is er zelfs een lekkage binnen doordat de regenpijp verstopt of kapot is. Is het een regenpijp waar we zo bij kunnen komen, bijvoorbeeld een voortuin zonder een hek, dan hoeft u hier niet eens voor thuis te blijven!

Naast het ontstoppen van de regenpijp kunnen we deze ook schoonmaken. Kijk hier voor meer informatie over deze dienst: dakgoten schoonmaken

Regenpijp verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Regenpijp verstopt

Wat kan u zelf doen?

  • Maak minimaal 1 keer per jaar de dakgoten bladvrij.
  • Laat een bladvanger plaatsen in uw regenpijp. Hierdoor kan het water door blijven lopen omdat de bladeren uit de pijp vallen door een scheidingsstuk.

Wat kunt u zelf beter niet doen?

  • Met hoogtevrees op de ladder gaan staan.

Heeft u nog een verstopping?

Onze service bij het ontstoppen van het riool:

Niemand zit te wachten op een rioolprobleem. Dus als het zich aandient, heeft u geen zin in fratsen en gedoe.
Ons team snapt dat. Daarom leiden wij ons team intern op, zodat ze leren van de ervaren monteurs. Daarnaast is onze technische aanpak up-to-date.
Met onze klantvriendelijkheid en 24/7 bereikbaarheid proberen wij het verschil te maken bij het ontstoppen van uw riool. Daarom gaat uw rioolprobleem altijd gepaard met een glimlach.

24 uur per dag en 7 dagen
per week te bereiken

Spoedgevallen
verhelpen wij direct

Wij lossen uw rioolprobleem
op met een glimlach

Ons riool contract:

Hoe werkt het?

U betaald een bedrag van slechts € 49,95 per jaar. Hier staat tegenover dat u bij een verstopping alleen voorrijkosten van € 25,00 (incl. btw, excl. eventuele materiaalkosten) betaald. Dit in plaats van de gemiddelde richtprijs van € 155,00 (excl. btw, inclusief voorrijkosten).

Voor wie is dit contract?

Eenvoudig gezegd: voor iedereen! Of u nu eigenaar of huurder bent, de bewoner is vaak aansprakelijk voor de kosten van het ontstoppen.

Geen deelnemer?

Als u geen lidmaatschap heeft kunt u natuurlijk ook een beroep doen op onze ontstoppingsdienst. Spoedgevallen verhelpen wij direct. Daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Uw rioolprobleem lossen we met een glimlach op.

Hoe deelnemen?

Vul dan onderstaand contactformulier in voor stap 1 van het aanmeldproces. Na het aanmelden zal er een medewerker contact opnemen om het contract officieel af te sluiten. Het lidmaatschap gaat een maand na de eerste betaling in om misbruik te voorkomen.

Contactformulier

Riool verstopt? Rio Zwolle lost het op!