Home 9 Gootsteen verstopt

Gootsteen verstopt

Is uw gootsteen verstopt? Dan wilt u maar één ding: zo snel mogelijk de beste oplossing. Daarom staat het ervaren team van Rio Zwolle 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Ons team beschikt over de kennis, mankracht en apparatuur om uw verstopping te verhelpen. Uiteraard zijn er een aantal dingen die u zelf kan proberen. Heeft u hulp nodig, schroom dan niet om ons te bellen.

Gootsteen verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Gootsteen verstopt

Wat kan u zelf doen?

  • De plumper is de meest bekende ontstopper. Een soort eerst hulp bij verstoppingen.
  • De zwanenhals loshalen kan soms het probleem al laten zien. Pak vooraf wel even een emmer.

Wat kunt u zelf beter niet doen?

  • Ga niet met ontstoppingsmiddel aan de slag! Dit werkt namelijk niet.
  • Ook korrelontstopper kan u beter links laten liggen, dit wordt namelijk zo hard als beton bij een ophoping.

Heeft u nog een verstopping?

Onze service bij het ontstoppen van het riool:

Niemand zit te wachten op een rioolprobleem. Dus als het zich aandient, heeft u geen zin in fratsen en gedoe.
Ons team snapt dat. Daarom leiden wij ons team intern op, zodat ze leren van de ervaren monteurs. Daarnaast is onze technische aanpak up-to-date.
Met onze klantvriendelijkheid en 24/7 bereikbaarheid proberen wij het verschil te maken bij het ontstoppen van uw riool. Daarom gaat uw rioolprobleem altijd gepaard met een glimlach.

24 uur per dag en 7 dagen
per week te bereiken

Spoedgevallen
verhelpen wij direct

Wij lossen uw rioolprobleem
op met een glimlach

Ons riool contract:

Hoe werkt het?

U betaald een bedrag van slechts € 49,95 per jaar. Hier staat tegenover dat u bij een verstopping alleen voorrijkosten van € 25,00 (incl. btw, excl. eventuele materiaalkosten) betaald. Dit in plaats van de gemiddelde richtprijs van € 155,00 (excl. btw, inclusief voorrijkosten).

Voor wie is dit contract?

Eenvoudig gezegd: voor iedereen! Of u nu eigenaar of huurder bent, de bewoner is vaak aansprakelijk voor de kosten van het ontstoppen.

Geen deelnemer?

Als u geen abonnement heeft kunt u natuurlijk ook een beroep doen op onze ontstoppingsdienst. Spoedgevallen verhelpen wij direct. Daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Uw rioolprobleem lossen we met een glimlach op.

Hoe deelnemen?

Vul dan onderstaand contactformulier in voor stap 1 van het aanmeldproces. Na het aanmelden zal er een medewerker contact opnemen om het contract officieel af te sluiten. Het lidmaatschap gaat een maand na de eerste betaling in om misbruik te voorkomen.

Contactformulier

Riool verstopt? Rio Zwolle lost het op!