Home 9 Probleem onbekend

Probleem onbekend

Is het probleem met uw riolering onbekend? Dan maken we een afspraak en onze monteur komt langs om het uit te zoeken! Het liefst lossen wij het direct voor u op. Gaat het om een groter probleem, dan plannen wij een vervolg afspraak zodat we het goed kunnen oplossen.

Riool verstopt? Rio Zwolle ruimt het op!

Probleem onbekend

Wat kan u zelf doen?

  • Contact met ons opnemen. Wij lossen het onbekende probleem graag voor u op.

Wat kunt u zelf beter niet doen?

  • Zelf aan de slag gaan, dit kan een onbekend probleem vergroten en/of erger maken.

Heeft u nog een verstopping?

Onze service bij het ontstoppen van het riool:

Niemand zit te wachten op een rioolprobleem. Dus als het zich aandient, heeft u geen zin in fratsen en gedoe.
Ons team snapt dat. Daarom leiden wij ons team intern op, zodat ze leren van de ervaren monteurs. Daarnaast is onze technische aanpak up-to-date.
Met onze klantvriendelijkheid en 24/7 bereikbaarheid proberen wij het verschil te maken bij het ontstoppen van uw riool. Daarom gaat uw rioolprobleem altijd gepaard met een glimlach.

24 uur per dag en 7 dagen
per week te bereiken

Spoedgevallen
verhelpen wij direct

Wij lossen uw rioolprobleem
op met een glimlach

Ons riool contract:

Hoe werkt het?

U betaald een bedrag van slechts € 49,95 per jaar. Hier staat tegenover dat u bij een verstopping alleen voorrijkosten van € 25,00 (incl. btw, excl. eventuele materiaalkosten) betaald. Dit in plaats van de gemiddelde richtprijs van € 155,00 (excl. btw, inclusief voorrijkosten).

Voor wie is dit contract?

Eenvoudig gezegd: voor iedereen! Of u nu eigenaar of huurder bent, de bewoner is vaak aansprakelijk voor de kosten van het ontstoppen.

Geen deelnemer?

Als u geen lidmaatschap heeft kunt u natuurlijk ook een beroep doen op onze ontstoppingsdienst. Spoedgevallen verhelpen wij direct. Daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Uw rioolprobleem lossen we met een glimlach op.

Hoe deelnemen?

Vul dan onderstaand contactformulier in voor stap 1 van het aanmeldproces. Na het aanmelden zal er een medewerker contact opnemen om het contract officieel af te sluiten. Het lidmaatschap gaat een maand na de eerste betaling in om misbruik te voorkomen.

Contactformulier

Riool verstopt? Rio Zwolle lost het op!

© 2016 – 2022 Rio Garantieplan Zwolle b.v.

© 2016 – 2022 Rio Garantieplan Zwolle b.v.